Marilin Reframed

 marilyn

Здравейте приятели на Koncept Beauty!

Наскоро гледах документалния филм за живота и посланието, което оставя Мерлин Монро представен в 4 серии. Сериите разказват една непозната история за силна и неподчиняваща се на натиска на социалните закони на времето жена.  Жена, която разкъсва мълчанието за насилие над жените много преди “Ме too” да се появи . Останала безсмъртна като секс икона, но жертва на политически и задкулисни игри, Мерлин очарова и възхищава с амбицията си и борбеността си нехарактерна за онова време.

Това ме доведе до мисълта, която искам да споделя, колко силни и справящи се с всичко трябва да сме ние жените, колко малки и големи победи, с колко тихи разочарования и крещящи неправди се сблъскваме. 

И винаги сме горди, с изправени глави, красиви и достойни във всяка възраст .

Понякога не знам как го правим, но със сигурност в Коncept Beauty искаме да помогнем да се почувствате добре, да намерите своето позагубено самочувствие и настроение след сковаващия студ и епидемична вълна, да дойдете да се сгреете до каминaта “Le Feu” и да изпиете едно еспресо-мартини  и да помислим пак за светци и любов:)



Поздрави,

Марта